Promisiuni de KKT

Am avut privilegiul de a vedea advertisingul din interior si stiu cat se munceste. De aia nu am probleme cu reclamele decat in momentul in care ma agreseaza sau, mai rau, ma iau de prost.
Totusi…

E vorba despre un iaurt care ma asalteaza anuntandu-ma ca… ma va face “sa am un tranzit rapid”. Adica, ma iertati, rasucind vorbele in stil invers “copywriter-istic…”sa ma cac”!
OK-OK, e nevoie si de asa ceva, dar de ce invitatia asta la caca sa ma pocneasca peste ochi din toate colturile?

-Dau drumul la Tv cu un sandvis in mana si actrita din reclama imi arata de-a lungul burtii autostrada pe care ultima incarcatura de rahat a prins a doua viteza cosmica. Inchid televizorul
-Deschid o revista si, pe o pagina intreaga, o fata cu un zambet perfect photoshop-at imi reaminteste ca ei sunt regii tranzitului scatologic. Arunc sandvisul.
-Ies in oras sa mananc si, pe o intreaga fatada de cladire (dupa cum puteti vedea si in poza care se mareste cu un click) te anunta ca produsul lor este “o promisiune pe care te poti baza”. Adicatelea, cum ar veni: “Iti promitem – te vei caca!
Pai asta imi trebuie mie cand ies cu fata la o pizza?
-Mai nou, au aparut testimonialele: Cutarita, cu nume si poza, se jura pe ce are ea mai interesant ca… sa vezi… nu se mai kk regulat si.. a luat iaurtul si… minune…

Pana mea!
Dar de ce trebuie ca, de cate ori mi-e foame si vreau un iaurt, pe capacul ce acopera mancarea sa fie o cacacioasa care-mi vorbeste mie de constipatie?
Nu mai vorbesc de femeile alea care, de dragul unor bani, isi expun public antecedentele intr-ale scremutului fara succes. Oare cum debuteaza conversatia cand se mai intalnesc si ele cu prietenele: “Si… draga mea… te-caci-te-caci?

Nu neg ca exista probleme de tranzit digestiv. Poate iaurtul asta le si rezolva, nu ma pricep. Da’ sa ma bombardezi zilnic cu dejectii din toate directiile e prea mult pentru mine!

Acu’, ca m-am pornit, le-as sugera autorilor si alte sloganuri de bagat in constiinta publica, de pilda:

“De incredere ca iaurtul…”
“Strans legati precum iaurtul si kk-tul”
“Rapid precum kk-rea dupa iaurt”
“Ca dreaq bai, n-ai incredere in mine? Vorba aia: Iti promit – Te vei kk!”
“Baaai, tu daca te iei in gura cu mine, e ca la iaurt – te caci pe tine!

si ultima, de pus pe eticheta: “IAURT DE CACAT

Anunțuri