5 minute pentru Teo Peter

-Cand un sofer iresponsabil nu acorda prioritate si produce un accident in care se moare, e un fapt, din pacate, banal.
-Cand victima este o persoana publica, totul devine o stire.
-Iar cand soferul iresponsabil este angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, totul devine o porcarie: capata imunitate, e scos rapid din tara, e… “judecat” de ai lui si “achitat” irevocabil. Nu s-a putut dovedi nici macar ca Teo Peter era in masina accidentata. Probabil au descarcerat o fantoma, au conststat moartea unei umbre si au inmormantat un sicriu gol.
Hei, ba nu, in marinimia lor, Statele Unite acorda familiei un ajutor in bani, cam cat o Dacie Logan (noua!).
Si gata!

Si gata?
Ei bine, nu. Mai intai s-a vorbit: si televiziunile, si presa, si eu, si voi… Cel mai incapatanat a fost Alin Farcas: el a vrut sa mergem mai departe de vorbe.

Si asa am ajuns la actiune: FLASH MOB PRO TEO PETER !

Nu va cerem decat ca 5 minute din viata sa I le dedicati lui Teo Peter, in plin centrul Bucurestiului (in fata Teatrului National), in plina desfasurare a Summitului NATO la care este asteptat si George Bush, (“tata lu’ democratia lumii”, presedintele natiei care l-a echivalat pe Teo cu o Dacie Logan).
Priviti filmul ca sa intelegeti ce vreau sa spun prin Flash Mob


JOI 3 aprilie ora 16.00 veniti la Teatrul National purtand pe dedesupt un tricou inscriptionat cu mesaje de protest (cateva idei aici). La 16.15 le vom dezveli si vom ramane “inghetati” in atitudini care sa arate catre mesajul de pe tricoul propriu sau al unui vecin. Vom ramane asa pret de 5 minute, dupa care fiecare va pleca la treburile lui.
Va cer 5 minute din viata, sa va imprimati un tricou si sa transmiteti ideea cat puteti de “mai departe”. Poate ne ajuta si niste „traficanti” cu trafic mare sa ne facem auziti (Zoso, Tolo, Piticul, Monden etc)
_________________________________________________
Fata de ideea lui Alin, am si eu doua propuneri de imbunatatire:
1-Tot ce scrieti de acum incolo pe aceasta teme sa poarte tagul “Teo Peter” (amanunte la final)
2-Organizati actiuni similare si in alte orase. Hai dam amploare, timp avem. Ce ziceti Oradeanul (Oradea), Andrei Crivat (Cluj), Carmen Holotescu (Timisoara), Claudinho (Iasi), Copseanul (Copsa Mica) etc? Chiar daca nu vreti sa participati personal, macar faceti public demersul.
Ca sa ne sincronizam, scrieti-mi la adrian_cristea66-at-yahoo.com
_________________________________________________

Technorati poate urmari tot ceea ce s-a scris si a fost etichetat (tagged) cu o anume eticheta (Tag). Iti poti tag-ui un articol daca softul iti permite sa il scri sub o anumita categorie (“blog category” la WordPress, MovableTipe, Blogger etc. Deci infiinteaza categoria “Teo Peter”). Daca nu se poate, insereaza in post urmatoarea secventa de cod:

<a href="http://technorati.com/tag/Teo+Peter" rel="tag">Teo Peter</a>

Anunțuri

  1. Pingback: alinfarcas.ro || dur, dar sensibil în acelaşi timp - FLASH MOB “TEO PETER” ŞI ÎNC-O SUMMIT-OASĂ
  2. Pingback: alinfarcas.ro || dur, dar sensibil în acelaşi timp - 7 ZILE !!! PÂNĂ LA FLASH MOB “PRO TEO PETER”
  3. Pingback: Ariel Constantinof Blog [we3d.net] » Flash Mob Pro Teo Peter