Goanga cu “am o viata de caine”

Io-s Ratty a lu' Gary Kay din Dunnington, la cateva mile dă York. Sa nu va aud cu” Lugu-lugu, ce dragut si simpatic ieeee…” ca ne suparam.
M-am saturat de chestia aia cu “celebritatea se plateste”.
Sunt si eu un tip cariua ii place dupa o zi de lucru la ferma sa iasa si el la un pub in oras, ce o fi asa greu de inteles! Ies pe portita si ma asez la coada in statia de autobuz si nu-i bag in seama pe fraierii care ma barfesc si-si dau coate aratandu-ma cu degetul.
In functie de autobuz, cand ma urc, ori izbucnesc aplauze, ori bombane cate o baba cum ca de ce ma lasa sa urc.
“Mamaieeee, segregetia s-a abolit de mult!”

Acu' soferii ma cunosc da' pana i-am invatat cu mine… a fost amuzant cum isi faceau cruce. Nu trebuia sa spuna nimic: cum deschideau usa, hop si eu sus. Cum sa nu ma iubeasca toti?! Orice sofer nou pe linia 10 pierdea cel putin un pariu in ceea ce ma priveste.
Frumos e la coborare. Cand ajung la periferia York-ului si deja ma pregatesc si ma duc la usa, nu mai vorbeste nimeni in autobuz. E chiar penibil!
Uite d-aia, uneori, iau autobuzul scolii.Acolo totu-i clar, copii ma iubesc, nici nu stii cand trece vremea. Cand un sofer nou a trecut pe langa mine fara sa opreasca, au strigat copii sa ma ia si pe mine.
Da' sa revenim. Mie-mi place la Black Bull, de pe Hull Road, o carciumioara cocheta, de margine de orasel unde am eu o barmanita care ma serveste mereu cu carnati de doua ori pe saptamana. Si ma iubesteeeee…! Nu inteleg de ce am ajuns atat de celebru! De cateva ori pe saptamana iau autobuzul, petrec o seara placuta la carciuma si iau autobuzul sau o ocazie inapoi acasa. Punct. Ma stiti toti ca pe un cal breaz, ma dati la ziare, ma aratati cu degetul, va rastiti la mine sau ma mangaiati pe frunte…
Nu inteleg! Ce va minunati atata ?!

Doar pentru ca sunt… un caine?

(ia uite pozele)
________________________________
Dupa cum ne anunta Daly Mail, de curand localul Black Bull si-a schimbat proprietarul, a devenit mai de fitze, barmanita a demisionat iar accesul cainilor a fost interzis. Ratty frecventeaza acum, la fel de asiduu, Rose and Crown Pub, ceva mai in josul strazii.

  1. Blegoo

    Eh, comunitate europeana am vrut, comunitate europeana am gasit! Acuma…sa vedem care e parerea maidanezilor din spatele blocului meu…si sa nu uitam sa ne adresam cu „dumneavoastra” porcului; la taiere, zic.

    Apreciază

  2. Pingback: Sa ne radem cu ARHI, CRISTEA, Caterincosu si doi copii care l-au descoperit pe Mosu’ ! » Artistu’ zice ca…