Hormoni inflamati

Radem de fictiunea discutiilor din Poiana lui Iocan, radem de pensionarii care, de plictiseala, ies pe holul blocului sa comenteze toate nimicurile si ne credem superiori doar pentru ca ne-am mutat online.
Uite discutie polemica online de cacat declansata de video-ul urmator, pe care multi il stiti:

Polemica este asupra… n-o sa credeti, PLAGIAT care e definit de fantasya in termenii “atat innocente cat si LaNebuni au postat acelasi film cu pisica”.
Postul nu face decat sa demonstreze cat de multi bagatori de seama si urechisti populeaza blogosfera “punct-ro”. O multime de comentarii acide, mui subtile sau directe, orgolii inflamate si fluturarea lozincarda a ideii de “bloguri curate” (f‘ten freza Badau cu initiativa ta de care s-a ales praful!)
Si totul de ce? Pentru ca in aceeasi zi, pe 26 octombrie doi bloggeri au pus embedul filmului (care, in sfarsit ajunsese si in Romania, he-he!) de pe 220.ro?
E clar ca pafaristii nu stiu ca:
-video-urile de succes se propaga viral, sunt preluate de un numar de bloggeri care creste in avalansa.
-in general se preia embed-ul, adica, printre altele, esti trimis la sursa (in cazul lor, 220) care are grija sa marcheze grafic asta.
-nici macar 220 nu e sursa originala, el fiind pus pe Youtube pe… 9 octombrie (cu 15 zile inainte… ha-ha!) rastimp in care este, printre altele, #1 la cele mai vizionate si la cele mai apreciate clipuri ale lunii la capitolul “pets & animals”.

In conditiile astea, cum PLM de se iroseste atata energie pentru un clip publicat deja de doua saptamani si aflat de atunci in top cu aproape 1.300.000 de vizionari? Doar pentru a putea spune: “Manca-ti-as, eu sunt cel mai tare in catunul asta, nu tu.” ?

Blogosfera de cacao!

Un comentariu

  1. InnOcente*

    Mdea… Culmea e că nu numai noi (eu şi La Nebuni) am pus acest video în respectiva zi, ci încă 3 pe puţin. Eh… la „domniţă” pute a răzbunare personlă, iar eu nu fac decât să dau apă la moară 😀 (şi culmea e că-mi place)

    Apreciază

  2. cristea

    Se fura stiri si articole cu totul, de copiaza postari intregi fara sa se corecteze macar greselile gramaticale, se fac bloguri doar din copy-paste iar unii se inflameaza ca ei au pus primii in sectorul 3 un film aparut de doua saptamani si super-raspandit.
    Voi aveti ceva de impartit?

    Apreciază