Cu mare durere-n penis…

…va anuntam ca am aflat ca am obtinut primele patru locuri la Consursul International “Cel Mai Prost Produs” organizat in cadrul Congresului Mondial de Protectia Consumatorilor la Sydney, Australia, 29 Octombrie – 1 Noiembrie 2007…

Manca-v-as tupeul vostru, este pe bune si vorbim aici despre:
– o firma care si-a vopsit jucariile (pentru copii, deci) cu vopsea continand plumb de 200 de ori mai mult decat cota admisa. A blocat pana acum toate anchetele Congresului USA.
– o companie alimentara care vinde (cam de 10.9 miliarde USD in 2006 cheltuind 916 milioane pe reclama) hrana pentru copii (iarasi copii…) care are un continut (dovedit) foarte ridicat de grasimi, zahar si sare. Vinde si isi face recalama in continuare
– o firma care produce si promoveaza intens somnifere pentru copii (Iar copii!!! Drogati de parintii care cred reclama) Au bagat 118 milioane USD in advertising si administratia americana a putut doar sa opreasca difuzarea clipului (si asta doar dupa 6 luni de difuzari intensive si fara sa poata da vreo amenda)
-si Coca Cola ce vinde apa de robinet (au recunoscut) drept „apa minerala Dasani”. In 2004 englezii i-au dat afara din magazine dar un USA si Brazilia vand de rup in continuare.

Concluzia?

Pentru orice lider, institutie, administratie, guvern, americă sau „guramăsii”, exista o suma de la care iti poti permite sa spui:

COPII OTRAVITI… HMMM… ASA… SI ???!!!
CA PE NOI NE CAM DOARE-N PENIS SI….

Reclame