Goanga cu PIU!

Dom' deputat trecea prin cadrul detectorului de metale la Otopeni. Cand, ce sa vezi (mai degraba "auzi")?:

Piu!
Vă rog să scoateţi obiectele de metal din buzunare, aşa, treceţi…
Piu!
Mai căutaţi vă rog, brichete metalice, chei, mai bine daţi haina jos…
Piu!
O fi de la curea, vă rog să scoateţi cureaua…
Piu!
Aveţi mărunţiş în buzunare la pantaloni? … Nu, nu e nevoie să-i scoateţi! Scoateţi doar tot ce aveţi în buzunare şi puneţi acolo…
Piu!
Mergeţi vă rog cu colegul, da, domnul acela impozant…
(…)Intraţi, vă rog, scoateţi vă rog cămaşa… (Piu!) Şi pantalonii… (Piu!) O să vă rog şi… restul… (Piu!)
(…) Tre' să vă fac un control al cavităţilor… Da' ce, nu vă simţiţi bine? Că sunteţi cam palid… Nooo, nici n-o să simţiţi…
(…)Alo!-Nu strânge domnule-nu mai strânge-Alo!
(…) Şi aici tot nimic…
Piu!
(…) Dom'le, dacă piuia la vreun loc cu os, te intrebam de vreo fractură mai veche prinsă cu şurub da' ăsta piuie la burtă. Ai vreun os în burtă, hă-hă! Cum? Aţi avut o operaţie? Şi ce, au uitat înăuntru cheia de 14, hă-hă!

(Mai departe, cităm din Evenimentul Zilei, 4 iulie 2006)

Pe 8 ianuarie 2003 Francisc Pecsi, parlamentar UDMR a fost operat la Spitalul Clinic de Adulti pentru corectarea unei operatii mai vechi. "In toata perioada de dupa operatie am simtit o presiune si o durere in abdomen", a declarat el. După incidentul de la aeroport deputatul s-a dus la un control la Spitalul Universitar Bucuresti. "La radiografie am vazut ca am o lingura in mine si ca manerul facea presiune pe vezica urinara, existand pericolul ca aceasta sa fie sparta", spune Pecsi. A fost operat la spitalul bucurestean. Deputatul isi aminteste perfect obiectul: "E lingura-lingura, avand pe maner inscriptia "szul.kli", ceea ce in limba maghiara ar putea fi tradus "clinica de ginecologie". Fostul parlamentar banuieste ca lingura a ajuns la Spitalul de Adulti din Cluj-Napoca impreuna cu ajutoarele din anii ‘90."Era atat de veche, incat partea concava era deja plata, iar pe alocuri avea urme de rugina, in ciuda faptului ca era din inox", isi aduce aminte pacientul medicilor clujeni. Lingura descoperita in abdomenul deputatului Pecsi, in apropierea vezicii urinare, se afla astazi la camera de corpuri delicte a Judecatoriei Cluj-Napoca.

Anunțuri

  1. cristea

    He-he,Octane, or fi incurcat aia pacientii la spital! Te pomenesti ca l-or fi chiuretat si el nu stie!

    (instrumentul, nespecific ginecologiei, venit de la ajutoare de la vreo clinica ungureasca, a fost uitat inauntru dupa o operatie abdominala. Ca la noi!)

    Apreciază