Goanga cea mai tare!!! (aia cu… “lipsuri”)

Poliţistu' stătea mândru la intersecţie şi veghea. La un moment dat, pe lângă el trece un Peugeot, zigzagând din margine în margine de drum, cu doi tipi certându-se.
"Aha, zice el, am prins beţivii”, şi îi opreşte. -Actili-carnetu-şi-asigurarea!
(şoferul… pauză)
-Alo, domnu', actili-carnetu-şi-asigurarea!
În liniştea care se lasă, poliţaiul bagă intrigat capul pe geam, moment în care şoferul pur şi simplu… STRIGĂ:
-HA! CE? CE SE-NTÂMPLĂ?
Poliţistul, cu un proaspăt cucui în ceafă îşi aranjează furios cascheta căzută pe-o ureche. Intervine pasagerul:
-Domnu' poliţist, nu vă supăraţi, el e din Irak. L-a prins o explozie. Aşa e el… surd! -Surd? Şi ce mama dreaq caută să conducă dacă e surd? Vrei să facă vreun accident? Cum i-au dat carnet dacă e surd?
-Aaaa, nuuu, Domnu'poliţist, că încă n-are carnet!
(Politistul simte ca incepe sa ramana fara aer)
-Ce faceee? N-are carnet, e surd şi conduce maşina pe carosabilu' de la drumurili publice?? Iaaa… dă-l jos…!
Pasagerul îi urlă şoferului să se dea jos. Când acesta coboară, poliţistul remarcă la el ca picioarele ii tremura ingrijorator. Pasagerul coboară să-l sprijine:
-Domnu' poliţist, v-am zis: era la el în Irak, cînd, de-odată, o explozie….
-Lasă dracului explozia că explodez eu! Mai e şi moale dă picioare??? Cu ce apasă ăsta pe frâna, frate, că fac infarct? Cum opreste sa nu calce pe cineva? Spune-i să-mi dea un act, ceva…
Pasagerul îi urlă cererea în urechea aia bună şoferului. Acesta dă din cap, se caută în portofel şi îi întinde poliţistului un act ţinut într-o mâna ce are… doar două degete.
-Hîgh!, zice poliţistul în primul moment. (Trage aer in piept cu deznădejde, ca un înecat. Apoi îşi revine.) Ai, să-mi bag…! Cum dreaq trage ăsta de volan? Şi dacă mai zici ceva de explozia aia te sparg!
-Domnu' poli…
-Gurrrra! Băăă, voi faceţi mişto de mine, bă? Un pic de respect pentru organe…! Iaaaa, ce stă cu ochelarii ăştia de şmecher pe nas? Dă bă ochelarii jos, ce, eşti surd?
-De fapt, chiar este… ştiţi, o explo…
-Măăăă piş pă explozia voastră, bai! E surd, cade de-a-n picioarelea, nu poa' sa apese pă pedale, n-are degete să ţină volanul, şi conduce maşina fără carnet cu cinzeci la oră? Un pic de respect!

Se pare că urletele lui au reuşit să penetreze urechea cea surdă căci şoferul, cu mâna aia la care mai avea doar două degete, a apucat ochelarii de şmecher şi i-a dat jos. Explozia îl lăsase şi fără ambii ochi.

________________________
Deşi pare un banc, ştirea e reală, a fost transmisa si de Reuters şi o puteţi verifica AICI. Povestea s-a lăsat cu o condamnare de trei luni cu suspendare. Orbul conducea (cu ce membre mai avea valide) după indicaţiile urlate în urechea aia surdă de pasagerul maşinii care, şi el, avea carnetul… suspendat.

Anunțuri

 1. Tilica

  Haaaaa-haaaaa! Tareeeeee! Cristeo rulezi!!!!
  Auzi ma? Mai trebuia sa ii prinda intr-o masina-capcana si era completaaaa!!!

  Apreciază

 2. Trackback: homemade bobcat traps
 3. Trackback: male body language that attracts woman
 4. Trackback: britney spears measurements
 5. Trackback: he walked the america