Explozia de la Zalau – poza cu teava de gaz gaurita

bloc.JPGzalau3.JPGStiti de mult.
Alaltaieri, explozia unei acumulari de gaz a facut muci un bloc din Zalau. Blocul din prefabricate, "comunist" cum i se spune, a inflorit ca un castel din carti de joc.

Imagini ati tot vazut, dar iaca si aici, dati click sa vedeti blocul intepenit in proptele de lemn. 

Nu elaborez, au facut-o din plin redactiile de stiri in aceste zile. Nu ma pot opri insa sa nu remarc cateva coincidente:

1-In ziua aia, 14 septembrie, se sarbatorea Ziua Gazistului (Ironic si de KKT, nu?) si tocmai se implineau  60 de ani de la inaugurarea transportului gazelor naturale din Ardeal la Bucuresti.

2-Tocmai publicam o superba Cristalizare legata de Gaze (Hi-hi!) 

3-Cand mi-am schimbat teava de apa la baie, tot asa de corodata si putrezita arata, ca si teava cu pricina de la Zalau, dezgropata pentru cercetari, si care se vede in fotografia urmatoare:teava.JPG

Si oamenii astia au facut plangeri ca au scurgeri de gaze din instalatie si nimeni, dar NIMENI, nu i-a luat in seama.

Asta nu mai e coincidenta, e obisnuinta.

 _________________

Later edit: E.ON Gaz Distribuţie acordă un ajutor financiar. In funcţie de numărul de membri, fiecare familie primeşte sume cuprinse între 43.000 şi 73.000  RON.
Iar Guvernul da 44.000 RON in total, suma pentru toata lumea. (Da' nu era teava lor)

Anunțuri

 1. artistu

  Io zic ca daca tot a fost „goanga” cu gaze, aia care sunt vinovati sa fie gazati… cu materialul din „superba Cristalizare legata de Gaze” !
  :)) =))

  Apreciază

 2. cristea

  Later edit: E.ON Gaz Distribuţie acordă un ajutor financiar. In funcţie de numărul de membri, fiecare familie primeşte sume cuprinse între 43.000 şi 73.000 RON.
  Iar Guvernul da 44.000 RON in total, suma pentru toata lumea. (Da’ nu era teava lor)

  Apreciază

 3. Tilica

  Mai aveau putin si atingeau Culmea ascensorului: „Sa chemi liftul si sa coboare etajul”

  Niste amarati pe care i-a ignorat toata lumea pana le-a ajuns podeaua-n cap si balconu-n brate. Dupa care, de teama unor procese interminabile si cu despagubiri monstru, le astupa gura cu bani.
  Cacat romanesc!

  Apreciază

 4. Loretta

  Este cutremuratoare drama acestor oameni ignorati pana la disparitia fizica de catre organele de resort. Dorm acum cu si mai mare grija, mai ales ca locuiesc intr-un apartament construit acum 20 de ani. Vecina mea de palier ne anunta zilnic ca simte miros de gaze, dar eu o linistesc ca de fapt gazul este inodor, nu el miroase, ci doar substanta pusa in el ca sa miroasa.

  Apreciază

 5. diesel

  Io cred ca pana la urma astia de la Distributie Gaz o sa musamalizeze cazul datorita influentelor pe care le au si pana la urma sarmanii oameni o sa ramana ca cel mai nenorocit om din tara dupa ce o vita intreaga au economisit si si-au creat un viitor, niste nenorociti de oameni ca altfel nu-i poti numii, asta sa si dovedeasca incopetenta romaneasca dupa ce de atatea ori sa sesizeze scapari de gaz si sa nu faca nimeni nimic sa se trezeasca in drum ar trebui macar sa le dea un apartament fiecarei familii care sa fie trecut in proprietatea fiecarei victime in parte plus sa le dea despagubire cat sa-i consoleze cat de cat. Trebuie neaparat insistat asupra acestui caz si mediatizat mai mult, altfel Germanii o sa musamalizeze cazul datorita influentelor, cum de fapt se intampla intotodeauna in Romania si sarmanii oameni o sa ramana cu buzele unflate dupa o viata de agonie. Unul dintre locatari respectiv tatal fetei ce a murit a trebuit sa vina acasa din strainatete de unde s-a dus sa-i creeze un viitor ca sa o ingroape in loc sa se bucure de copilaria ei. Insistati cu totii asupra mediatizarii acestui caz si asupra rezolvarii date(ei vor putea spune ca vina a fost tot a locatarilor desi ei au facut sesizari timp de 1 an de zile din cata am auzit).

  Apreciază