Goanga (in continuare) despre frecatura si ţâşnitură

Va spuneam la goanga de saptamana trecuta ca anul asta a fost a avut loc in San Francisco a saptea ediţie a… cum sa-i spunem… ce mai… a “Campionatului de laba”!
Eveniment la care se platesc bilete de intrare, sunt sponsorizari, se strang bani buni, se dau premii. Ajunsi in acest punct, hai sa tragem tare pe americani, ca numa' la ei se poate asa ceva, dilimache din San Francisco cu creierii arsi de cate buruieni au fumat sau de cate linii au tras pe nas, locuitori din Lala-land, ramasi intr-o perpetua stare de “flower power” de la sfarsitul anilor '60. Numa' la ei se poate asa ceva!
Ei bine, in ton cu subiectul, pot spune doar atât:
Eteee… pul(p)a! Nu-i asa!

Nu-i asa, pentru ca anul trecut (iaca aici dovada), dupa acelasi tipic zbantuit si plin de servetele umezite, a avut loc, cu scopul de a strange fonduri pentru safe sex si altele, o manifestare similara numita… Masturbate-a-thon, un fel de “M(ân)arathon” de specialitate… european.
Pana mea, eveniment, organizare, sponsori si, tineti-va bineeeeeee … DREPTURI DE RETRANSMISIE LA TELEVIZIUNE!!!(cititi aici si va minunati!!!)
Ediţia s-a tinut la… Londra.
Aoleo, pai a trecut oceanul? Este ca s-a apropiat de noi? Este ca simtiti asa…. ca un fel de invazie umeda care se apropie inexorabil?

Si acu' (ta-raaaaa!!!) sa va fac cunostinta cu Marcel Rimel (aici). Este… vicecampionul de anul trecut. Performanta, ce mai! A… “labarit-o” el (la propriu) vreo sase ore jumate (caaaat???) dupa care… “a lasat-o mai moale” (ca sa zic asa) dupa ce depasise in invartoseala pre multi trimisi ai tarilor cu traditie.
De ce vi-l prezint pe el şi nu pe campion? Pentru ca, fratilor, e… ceh si uite cum s-apropie valul de noi. E din ce in ce mai aproape. Maine-poimaine aud ca ne demonstram apartenenta la valorile europenis(m)ului, de toleranta fata de minoritati (desi, eu pe multi ii cred doar niste "lab_gii tristuti"), organizînd “Mânaratonul de la Slobozia”.

Iar peste toate astea, parca vad ca un publicitar destept va lansa un slogan cuprinzator: sloganul “Onania, salvează Romania”.
Parca vad!
(……)
Stiam eu ca sunt multi care o freaca pe bani buni, da' astia chiar o fac la propriu!

Anunțuri