Daca n-avem stiri… facem

CaniculaIn weekend, o antenista intra in direct de pe marginea autostrazii cu cuvintele "dupa cum vedeti coloana auto din spatele meu circula bara-la-bara". In spatele ei, in momentul acela, pe toata portiunea de autostrada TRECEAU MASINI SPORADIC. 

Ieri, un titlu cu majuscule pe banda de crawl" S-AU EPUIZAT REZERVELE DE APA". Omul de rand a si gandit ca se va rationaliza apa!!! De fapt era vorba de oferta scazuta de apa MINERALA in hipermarketuri. Tot felul de tanti au vorbit de langa rafturi care, intr-adevar, NU ABUNDAU DE APA MINERALA.
Reactia? Toate mamaiele s-au suit in tramvai sa ajunga la Cora sa-si ia 5 baxuri de apa "CA NU MAI E APA, MAICA", accentuand criza.
Telefoanele eu inceput sa zbarnaie:
"Filofteio, hai repede la magazin ca se inchide apa, hai sa iei si pentru nepotu'!!!"
"Cum adica?"
"Hai dada ca seaca Dunarea si nu mai curge strop la robinet!"
"Seaca Dunarea?"
"Hai ca iau si pentru verisoara de la Vascauti, ca la ei nu aduce, hai ca mi-a zis mie Patruleasa de la 5 ca a auzit ea la teveu!"
"La ce teveu?"
"Ce conteaza, a zis si gata, a citit ea ca era cu sonoru mic ca sunase o nepoata…!"
"Stai s-o sun pe noru-mea ca aia, mocaita cum e, parca vad ca n-are de unde-i da lu fi-miu o cana cu apa…!

_____________________________________
Uneori telespectatorii sunt mai succinti decat orice post de stiri. Fotografia de mai sus (ii apartine lui Florin Bujoreanu) zice mai multe decat orice emisiune cu invitati sau orice transmisie latrata de langa un termometru de o voce sufocata de emotia rostirii cuvintelor COD ROSU.

Reclame

 1. Groovey

  Ai dreptate . De multe ori stau si ma uit si nu imi vine sa cred ce „stiri” baga posturile noastre tv . Dar asta e mergem inainte : Ne uitam cum multi nici nu inteleg stirile si reactioneaza complet aiurea , apoi ne intoarce din nou la stiri sa ii vedem ce mai „abereaza”…

  Apreciază

 2. Tilica

  (Baaai, esti copil? Tragi in ai vostrii, tragi in televiziunile de stiri? Te-ai dioxinat!)
  Oricum, cine stie, nu mai pune botul de mult la prostiile voastre, iar cine nu a aflat pana acum (vezi babele tale)n-o sa te vada/citeasca/inteleaga nici daca le suna in creieri trompeta Judecatii de Apoi.
  In rest, foaaaarte misto dialogul imaginat intre babe.

  Apreciază