Uzina de Idei dupa o saptamana de ascultat

Am lasat sa treaca o saptamana, am ascultat, tragem linie si adunam:

  • -cateva idei concrete, primite pe mail sau prin viu grai. Unele mai bune, altele mai…, inca niciuna de Proiect cu care sa incepem.
  • -cateva pareri concrete, contra sau pro. Netoo inca mai inseamna pentru cei mai multi o adunare cu prezidiu si cu teme grele de dezbatut in contradictoriu. In care se vorbeste si nu se fac bani. Si au dreptate, ca n-am facut nimic sa schimbam imaginea asta.
  • -s-a impus, insa, o idee si anume nevoia de a ne „socializa” un pic, ca a venit vara (chiar si oficial, ca e deja 1 iunie)

Asa incat, „Uzina” isi incropeste deja primul „atelier” in care se lucreaza la o iesire de „degustare”, cu fata de masa daca se poate, cu „beeeei, nu te-am mai vazut de cand cu…”, sau cu „tu ce zici de ideea asta?”. Fara ordine de zi stabilita, fara masa prezidiului si cu posibilitatea de a te aseza pe alt scaun daca nu-ti convine ce idei debiteaza cel de langa tine.

Cand ii vom gasi si nume, vom pune si o firma cu „atelierul… „.

„Stati p-aproape ca-i aproape”, o facem in iunie si, daca la propunerea asta aveti vreo posibilitate concreta de sponsorizare (ca berea Moka e mai buna), treceti pe la „atelier”.

(articol publicat in Netoo)

PS
Zice bine Ionut Oprea despre lucrurile care ne motiveaza.

Anunțuri

  1. Pingback: Buletin de Stiri 2™© |
  2. Pingback: O propunere de proiect. Ce ziceti? « netoo