Netoo #4 (Cu porcarele)

Frati cauzasi, a fost si Netoo #4

De data asta nu am avut o tematica speciala. Subiectul principal era, daca vreti, sa ne simtim bine. Mie, cel putin, mi-a placut, si am si motive:
Atmosfera placuta-Mi-a placut ca ne-am intalnit intr-o atmosfera informala, intr-o carciumioara primitoare, intr-un separeu numai al nostru.
Lista de prezentaMi-a placut ca am cunoscut bloggeri pe care ii stiam numai „din cititelea”. Ia click-aiti pe „Lista de prezenta” si convingeti-va––––->
-Mi-a placut ca ne-am apucat (si ne-am tinut) „de porcarii”  (sorici, sunca, lebar… eheee, e aproape Craciunul!).
Diploma-Mi-a mai placut ca fiecare a avut cate o diploma de participare (acu nu pot sa v-o arat decat pe a sigiliu.JPGmea). E copiata dupa o veche diploma comunista. Are si”Presedinte” care semneaza. Dupa cum se poate vedea este usor arsa pe margini (atmosfera incinsa, deh!) si autentificata cu ceara. Inelul Mironei s-a dovedit perfect pentru a se imprima in ceara, (Ce ne facem la anu’? I-l cerem iarasi?).
-Mi-a mai placut ca nu s-a discutat NUMAI despre postari, bani din reclame si de ce merge greu Technorati. (Iaca de pilda Maria avea probleme ca nu se gasea Sangerete, Nihasa visa la o partie buna pentru snowboard iar Silvia, ei bine Silvia, era Silvia).
-Mi-a mai placut ca unii chiar au avut curajul sa apara in fata camerei si sa raspunda la intrebari (nu v-am spus ca am se-filmeaza-2.JPGinregistrat totul? Ei bine, am inregistrat totul! Stati p-aproape sa aflati cand este lansarea filmului) Am luat interviuri ” la cald”  (deformatie profesionala, ce vreti) si niste (recunosc spasit, mi-am vazut interesul) „contributii” la Capsula Timpului.

Cu iertare ca mi-e si mie somn, azi pun doar cateva poze , promit ca urgent le pun si pe restul.

Si, hei:

La Multi Ani! Tuturor!
Si sa va aduca Mosul ce va doriti cel mai tare!

(Atentie ce va doriti, s-ar putea sa capatati)

 1. Alexandra

  super, bravo 🙂 imi pare bine ca ati ales un cadru mai prietenos la restul parca erati la o sedinta de partid 🙂
  La cat mai multe intalniri si Sarbatori Fericite !

  Apreciază

 2. Pingback: erase and rewind part 2 - Pam Pas
 3. Adrian Cristea

  @Stefan, (http://www.util21.ro/revista-blogurilor/ce-spun-blogurile-azi-25.12.2006.htm )

  Cand am organizat aceasta intalnire am avut in minte ideea de a ne simti bine. De aceea am rezervat un salon numai pentru noi, de aceea am avut nametags, de aceea am inregistrat video si foto, de aceea am filmat reportajul, de aceea am dat diplome, de aceea am inregistrat marturii pentru Capsula Timpului. Pentru a stabili un standard al intalnirilor noastre, pentru a ne cunoaste, pentru a stabili viitoare colaborari.
  Daca ti-ai dorit mult sa fi acolo, daca ai fost alaturi de noi macar cu sufletul (pentru ca altfel a fost imposibil), trimite-mi datele pa mail si vei primi o diploma de participant (de la distanta). Cel putin in opinia mea, Netoo nu este un grup elitist.

  Apreciază