Netiquette, dupa ziua 1

La 24 de ore de la prima mea postare, ideea unui Cod al bunelor practici in blog, a unui Decalog, a unor norme de Netiquette era cam fara ecou, fara reactii:
-Pe blogul meu era practic un singur comentariu (saru’mana), dar la ce trafic am dobandit eu in 3 saptamani de la deschidere, asta inseamna 25% implicare a cititorilor ( 🙂 ).
-Pe Netoo ori a trecut neobservat (mira-m-as) ori subiectul este atat de delicat incat nimeni nu are curajul sa se bage. Zero comentarii.
-Noroc cu demersul lui Iulian pe blogul Hotnews (ce vrei, alta audienta). Asa a ajuns ideea de Netiqette in dezbatere, pana acum aparand vreo 15 comentarii. Unele Pro, altele Contra, chiar si o polemica (cu Gramo) dusa omeneste, normal si sanatos la cap, fara pooli bagate si fara „ba p-a ma-tii!”.
Mie asta mi se pare important, ca se discuta, ca se pot face schimburi de idei in contradictoriu fara sa se inflameze orgolii.
Sa vedem ce-o fi si dupa ziua 2

Un comentariu

  1. stefanM

    cred ca ai vrut sa zici „pe blogul hotnews” mai sus. Si daca te astepti la o reactie gen „cu bratele deschise” din partea bloggerilor romani pe care incerci(incercam) sa-i limitezi(limitam) cu niste reguli, o reactie imediata, atunci inseamna ca nu’i cunosti pe bloggerii romani.
    Eu personal sunt de acord cu un anume set de reguli. Eu oricum le respect, deoarece ma respect pe mine insumi, si nu sunt chiar asa de disperat dupa trafic incat sa pun pe blogurile administrate tot felu’ de zvonuri sau alte acuze…

    Apreciază