Netoo traieste

computer_mag.jpgCererile de alaturare la Netoo continua sa vina si nu spun asta ca sa ne laudam.
Ceea ce mi-a atras insa atentia au fost lucrurile care au fost scrise pe langa: „Tot aud pe net de Netoo, vreau sa aflu si eu despre
ce este vorba”, „vreau sa ma alatur si eu hei-rup-ului Netoo”, „in Netul asta se mai poate intra, ca tot aud lumea vorbind”.

Cu asta, da, avem de ce ne lauda.
Atata timp cat clubul are activitate, se vorbeste despre el, inseamna ca traieste. E adevarat si oamenii traiesc, unii cu mai mult folos, altii cu mai putin. Despre folos vom vorbi mai tarziu, acum este prematur.
Pana una-alta, clubul traieste.

Acum va pot marturisi: mi-a fost teama!

 1. eloa

  Şterge ultimul rând. Vrem să ştim că aţi avut o viziune clară pentru un club care era necesar, nu o încercare timidă care s-a nimerit să iasă bine.

  Apreciază

 2. cristea

  Eloa, n-a fost o incercare timida, iar viziunea, cel putin a mea, la momentul acela, era clara. (Si este in continuare). Numai ca vorbim aici de bloggeri, persoane care scriu pentru ca au viziuni personale, la care tin si care vor sa demonstreze ca sunt voci unice, cu personalitate. Asa ceva, ajunge la unison mai greu.
  De-a lungl vremii am lansat multe proiecte, (dar nu de tipul acesta) si de fiecare data am pastrat o doza de teama. Te mentine cu simturile treze.
  Multumiri pentru comentariu

  Apreciază